سلام
من کارت کرافیگ گیگابایت دارم و مدل دقیقا را نمیدانم ایا برنامه ای هست که اسکن کنه و خودکار اپدیت درایور رو برامون پیدا کنه یا راه تشخیص قطعی وجود داره
سلام
من کارت کرافیگ گیگابایت دارم و مدل دقیقا را نمیدانم ایا برنامه ای هست که اسکن کنه و خودکار اپدیت درایور رو برامون پیدا کنه یا راه تشخیص قطعی وجود داره
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه میخواهم اخرین ورژن رو دانلود کنم.نرم افزاری راهی نداره؟ cpu-z فقط میگه 210 بقیه اش رو نمیزنه
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون 210 برای دانلود درایور کافیه
Download nVIDIA GeForce Desktop - SoftGozar.com
اگر ویندوزتون 7 نسخه 32 بیتیه ردیف اول و اگر 64 بیتیه ردیف دوم آخرین درایور برای کارت شماست
البته قبل از دانلود با نرم افزار gpu-z مطمئن بشید کارتتون nvidia 210 است
گیگابایت 210 هست اما حداقل 10 مدل 210 داریم . اشکال نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان سایت گیگابایت هستم و 210 رو باید نوع دقیق بنزم تا بهم بده درایور رو
آخرین ویرایش توسط life24 در تاریخ 15-03-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (15-03-14)
|
چیز به درد بخوری نبود.الان نگاه نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به همگی
فکر کنم HWiNFO, HWiNFO32 & HWiNFO64 - Hardware Information and Analysis Tools بدردت بخوره به نظرم عالیه
نوع کارتت را به تو اعلام می کنه و از سایت سازنده دانلود کن اگر سیستم عاملت لینوکس باشه این دستور در خط فرمان لینوکس هست اگر نبود
از مخزن توزیعت نصب کن ولی برای ویندوز لینک بالا عالیه
سال نو پیشاپیش مبارک
آخرین ویرایش توسط leet در تاریخ 15-03-14 انجام شده است
همه مدل هاي 210 به همديگه ميخوره درصورت به روز بودن درايور نرم افزاري
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks